• Magyar
  • English
  • Română

 

akadalymentes akadalymentes2

SZATMÁRIKUM VENDÉGHÁZ

SZATMÁRIKUM HÁZAI Értékmegőrző és Fejlesztő Egyesület

 

 disznovagas
Hagyományőrző disznóvágás Szatmárban

 


 

Kedves Vendégeink!

 

Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek a SZATMÁRIKUM VENDÉGHÁZAT, mely a szatmár-beregi térség kapujában, festői környezetben, Tivadar községben található! Tivadar az ország észak-keleti részén, a Tisza-folyó jobb partján elhelyezkedő, közel 230 lelket számláló piciny üdülőfalucska, mely a természeti adottságainak köszönhetően kedvelt üdülő- és pihenőhely.

Tivadar2 Tivadar2a

Tivadar2b

Ebben az idilli falusias környezetben az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program 2007-2013 keretén belül a 137/2008 (X.18) FVM rendelet támogatásával új beruházásként épült meg a SZATMÁRIKUM VENDÉGHÁZ.

Vendégházunk megjelenésében igyekszik visszaadni a beregi térség népi építészeti stílusjegyeit, hangulatában pedig a jómódú parasztgazda létet. Széles programkínálattal és minőségi szolgáltatással igyekszünk vendégeink igényeinek megfelelni. Célunk, hogy a mára feledésbe merült népi életvitel hagyományait, dédapáink és dédanyáink szokásait korhűen tudjuk megjeleníteni, mely egy életre szóló élménnyel gazdagíthatja az Önök nyaralását.

Mottónk: „Minőségi szolgáltatás falusias környezetben!”

Tivadar1 Tivadar3

 

 

sajt

A HONLAP TOVÁBBFEJLESZTÉSÉT SZINTÉN „104/2013 (XI.14.) VM rendelet alapján a „Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési alapból a turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez LEADER helyi akciócsoport támogatásával” jogcímen elnyert „SZATMÁRIKUM VENDÉGHÁZ SZOLGÁLTATÁSAINAK FEJLESZTÉSE” PROGRAM TÁMOGATTA.

A projektről bővebb tájékoztatás a következő linken érhető el:

http://palyazatok.szatmarikumhazai.hu/index.php/palyazatok/emva-palyazati-tamogatas.html

 

satorberles